Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΛΑΡΚΟ: πολύτεκνος πατέρας απειλούσε να αυτοκτονήσει με τα παιδιά του

Ο 37χρονος πατέρας δούλευε τα τελευταία 8 χρόνια σε διάφορες εργολαβίες στα καμίνια της ΛΑΡΚΟ...

Μεροκάματο του τρόμου. Ήταν όμως ευχαριστημένος, αφού μπορούσε έτσι να συντηρήσει την πολύτεκνη οικογένειά του.

Τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με το lamiareport.gr, ήρθαν και τα καλά νέα. Η εταιρεία αποφάσισε να εντάξει στο μόνιμο προσωπικό κάποιους από τους εργαζόμενους στις εργολαβίες. Είχε όλες τις προϋποθέσεις και περίμενε αυτή τη στιγμή με μεγάλη αγωνία. Μόνιμη δουλειά, καλύτερες αποδοχές, μεγαλύτερη ασφάλεια.

Χθες ο 37χρονος πατέρας έμαθε ότι αυτός και τρεις ακόμη συνάδελφοί του ήταν εκτός της λίστας με τα ονόματα που θα μονιμοποιούταν. Όλα γκρεμίστηκαν. Θόλωσε. Το βράδυ λίγο πριν τις 22.000 πήρε τα 4 ανήλικα παιδιά του, ηλικίας από 5 - 10 ετών και ανέβηκε σε μια από τις στέγες της εταιρείας.

Οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα μπει στη λίστα. Αυτός ζητούσε έγγραφες διαβεβαιώσεις από την εταιρεία. Τελικά πείστηκε, αφού υπήρξε επικοινωνία με τη διοίκηση, που σύμφωνα με πληροφορίες υποσχέθηκε ότι αυτός και οι 3 ακόμα συνάδελφοί του που ήταν εκτός λίστας, θα υπόγραφαν και αυτοί τη σύμβαση μονιμοποίησης.

Πηγή: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=314366&catid=6

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά για τη ΛΑΡΚΟ,άλλωστε είναι πολύ σημαντικό το θέμα αυτό,αφού απασχολεί τόσο κόσμο και φυσικά γίνονται πολλά εκεί μέσα.Από ατυχήματα μέχρι κομματικές δοσοληψίες.Το θέμα με το λύκειο όμως είναι εξίσου σημαντικό σε αυτή τη φάση.Και πρέπει οπωσδήποτε να αναδειχθεί.Αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας σε αυτό,γιατί η καθυστερημένη και εσκεμμένα καθυστερημένη αντίδραση των τοπικών παραγόντων έφτασε το σχολείο στο σημείο για μία ακόμα φορά να είναι έρμαιο της βούλησης όλων αυτών.

Άγιος Νικόλαος ο Νέος ο εν Βουνένοις

Εννιά Μαϊου σήμερα, μεγάλη γιορτή για το χωρίο μας. Γιορτάζει το νησάκι μας, ο Άη-Νικόλας. Εδώ και πολλά χρόνια η εικόνα του Αγίου μεταφέρ...