Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Δημοτικό Συμβούλιο για το Λιμάνι και την Σκουριά

Αγαπητοί Φίλοι,

Το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε το θέμα της απόρυψης της σκουριάς στη Λιάβδα, και της δημιουργίας του λιμανιού να πάει σε Λαϊκή Συνέλευση.
Αύριο συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Μαρτίνο, και πρέπει να πιέσουμε να μην πάρει ούτε αυτό καμία απόφαση εις βάρος του χωριού μας.
Όλοι λοιπον αύριο στο Μαρτίνο στο Δημοτικό σημβούλιο στις 19:00

11 σχόλια:

Zero είπε...

Την Παρασκευή 21/11/2008 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου οπουντίων αποφάσισε την απόρριψη της σκουριάς στη θέση Λιάβδα και την έγκριση κατασκευής του νέου λιμένα της ΛΑΡΚΟ. Σημειωτέον ότι στην παράταξη που έχει την πλειοψηφία του δήμου και κατ’ επέκταση την ευθύνη για τις αποφάσεις, μετέχουν τέσσερις κάτοικοι της Λάρυμνας εκ των οποίων οι τρεις, όλως τυχαίως, υπηρετούν τη ΛΑΡΚΟ (και όχι εργάζονται σ’ αυτή) όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο δήμαρχος κ. Θεόδωρος ΚΑΡΑΜΕΡΗΣ για τους δημοτικούς του συμβούλους που έχουν σχέση εργασίας με την εταιρεία και ένας συνταξιούχος, πρώην διευθυντικό στέλεχός της και τωρινός αντιδήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Μέλη πλειοψηφίας δημοτικού συμβουλίου δήμου οπουντίων

•Θεόδωρος ΚΑΡΑΜΕΡΗΣ – Δήμαρχος
•Ιωάννης ΝΤΑΛΑΣ – Αντιδήμαρχος, συνταξιούχος και πρώην διευθυντικό στέλεχος της ΛΑΡΚΟ.
•Γεώργιος ΠΕΠΠΑΣ – Αντιδήμαρχος και υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ.
•Ιωάννα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΝΑΣΤΟΥ – Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Τα δύο παιδιά της και η νύφη της εργάζονται στη ΛΑΡΚΟ.
•Ανδρέας ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ – Δημοτικός σύμβουλος, συνταξιούχος και πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα. Τα δύο παιδιά του καθώς και οι νύφες του εργάζονται στη ΛΑΡΚΟ.
•Σωτήριος ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ – Δημοτικός σύμβουλος και υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ. Ο γιος του είναι υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ.
•Ανδρέας ΛΟΥΚΑΣ – Δημοτικός σύμβουλος και υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ.
•Θεόδωρος ΜΑΛΕΡΔΟΣ – Δημοτικός σύμβουλος και αυτοκινητιστής που εργάζεται ως υπεργολάβος στη ΛΑΡΚΟ.
•Ρένα ΚΩΤΣΑΛΑ – ΤΣΕΛΕΚΟΥΝΗ – Δημοτική σύμβουλος και ελεύθερη επαγγελματίας. Ο σύζυγός της είναι υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ.

Εξαιρώντας τον δήμαρχο, οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν ή έχουν άμεση σχέση με τη ΛΑΡΚΟ οι ίδιοι ή συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

Ανώνυμος είπε...

Την Τετάρτη 19-11-2008 το τοπικό συμβούλιο της Λάρυμνας φήφισε ως εξής:
1) Άγγελος ΓΚΙΩΝΗΣ. Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ και αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της εταιρείας στη Λάρυμνα. Ανήκει στην παράταξη του κ. ΚΑΡΑΜΕΡΗ και ψήφισε κατά της πρότασης να συζητηθούν τα ζητήματα σε λαϊκή συνέλευση.
2) Κωνσταντίνος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ. Μέλος του τοπικού συμβουλίου και υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ. Ανήκει στην παράταξη του κ. ΚΑΡΑΜΕΡΗ και ψήφισε κατά της πρότασης να συζητηθούν τα ζητήματα σε λαϊκή συνέλευση.
3) Θεόδωρος ΠΑΝΟΣ. Μέλος του τοπικού συμβουλίου και υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ. Ανήκει στην παράταξη του κ. ΚΑΡΑΜΕΡΗ και ψήφισε υπέρ της πρότασης να συζητηθούν τα ζητήματα σε λαϊκή συνέλευση.
4) Γκίκας ΣΕΛΕΚΟΣ. Μέλος του τοπικού συμβουλίου και συνταξιούχος. Ανήκει στην αντιπολίτευση (παράταξη κ. Δήμητρας ΚΑΡΒΟΥΝΗ) και ψήφισε υπέρ της πρότασης να συζητηθούν τα ζητήματα σε λαϊκή συνέλευση.
5) Δημήτριος ΠΑΥΛΙΩΤΗΣ. Μέλος του τοπικού συμβουλίου και υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ. Ανήκει στην αντιπολίτευση (παράταξη κ. Δήμητρας ΚΑΡΒΟΥΝΗ) και ψήφισε υπέρ της πρότασης να συζητηθούν τα ζητήματα σε λαϊκή συνέλευση.

Zero είπε...

Ζητώ συγγνώμη για την ανακρίβεια. Υπάρχουν τρεις και όχι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι από τη Λάρυμνα στην παράταξη που έχει την πλειοψηφία όπως ορθά γράφει ο ανώνυμος χρήστης που τους αναφέρει ονομαστικά.

Βαγγελης Θ. Μαλερδος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ..
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΓΩΝΤΑΙ Κ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Κ ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ..
ΗΘΕΝΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ?? ΘΑ ΠΟΥ "ΝΑΙ" ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟ ΜΕΕΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΛΑΡΚΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΛΑΡΥΜΝΑΙΟΙ... ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ..
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... 3 ΛΑΡΥΜΝΑΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...ΑΝ ΤΑΣΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ... ΔΕΝ ΤΗΑ ΠΕΡΝΑΓΕ...
ΑΛΛΑ......... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.. ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ..
(ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΛΑΡΥΜΝΑΙΟΥΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ... ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,,)

Ανώνυμος είπε...

Λαρυμναίε καλά κάνεις και ντρέπεσαι. Είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία για ν' αποκτήσεις γνώση.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε να γράψετε ότι και οι γυναίκες των τοπικών συμβούλων Άγγελου Γκιώνη και Θοδωρή Πάνου εργάζονται στη ΛΑΡΚΟ. Παρόλα αυτά ο Θοδωρής δεν δίστασε να ψηφίσει υπέρ της λαϊκής συνέλευσης.

Zero είπε...

Αν ο Μπέκετ κι ο Ιονέσκο ήταν εν ζωή, θα είχαν υλικό να γράφουν για χρόνια.

Βαγγελης Θ. Μαλερδος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ...ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΓΝΩΜΗ.. ΝΑ ΦΡΩΝΤΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ "ΑΝΩΝΥΜΕΣ" ΜΑΣΚΕΣ, ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς Λαρυμναίε έχεις μπερδέψει τους ανώνυμους όπως και τη γνώση με τη γνώμη. Προσωπικά δεν κατονόμασα κανέναν. Την οργή σου δεν καταλαβαίνω γύρω από την ανωνυμία. Απλά δεν έχω το "ψώνιο" που εσύ και ο/η zero έχετε, να προβάλλεστε. Είμαι λιγότερο εγωίστρια.

Βαγγελης Θ. Μαλερδος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΓΩΙΣΜΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ...
ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙ!! Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ..ή ΑΛΛΕΣ..

Άγιος Νικόλαος ο Νέος ο εν Βουνένοις

Εννιά Μαϊου σήμερα, μεγάλη γιορτή για το χωρίο μας. Γιορτάζει το νησάκι μας, ο Άη-Νικόλας. Εδώ και πολλά χρόνια η εικόνα του Αγίου μεταφέρ...