Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πτώση των τιμών των σιδηρομεταλλευμάτων αναμένεται για το 2017.

Σύμφωνα με δημοσίευση του site ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ (http://www.naftikachronika.gr/2017/03/30/ptosi-ton-timon-ton-sidirometallevmaton-anamenetai-gia-to-2017/) η τιμή των μετάλλων αναμένεται να παρουσιάσουν πτώση. Πιο συγκεκριμένα:

Οι τιμές των σιδηρομεταλλευμάτων σημειώνουν σημαντικές απώλειες καθώς εκφράζονται ανησυχίες ότι τα κέρδη που έχουν αποκομίσει ως τώρα οι επενδυτές έχουν σαθρό υπόβαθρο, σημειώνει το πρακτορείο Bloomberg. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στην Κίνα σημείωσαν απροσδόκητα μεγάλες απώλειες την περασμένη εβδομάδα, ενώ και στη spot αγορά οι τιμές κατέγραψαν τη μεγαλύτερη πτώση από τον Νοέμβριο.
Αναλυτές αναφέρουν ότι η κάμψη των τιμών είναι εν πολλοίς αναμενόμενη δεδομένου ότι τους τελευταίους μήνες τα σιδηρομεταλλεύματα κατέγραψαν υψηλές αποδόσεις, επισημαίνοντας παράλληλα ότι τα θεμελιώδη στοιχεία παραμένουν πολύ ισχυρά για την αγορά των σιδηρομεταλλευμάτων.
Οι τιμές κατέγραψαν ράλι τον περασμένο χρόνο καθώς η ζήτηση από την Κίνα (κυρίως με εισαγωγές από την Βραζιλία) ξεπέρασε τα προσδοκώμενα. Τους πρώτους μήνες του 2017 η άνοδος των τιμών περιορίστηκε εν μέσω ανησυχιών ότι η ζήτηση από την Κίνα θα περιοριστεί.
Ωστόσο, οι εισαγωγές σιδηρομεταλλεύματος από την Κίνα υπολογίζεται να φτάσουν σε επίπεδα-ρεκόρ αυτόν τον μήνα, κοντά στα 100 εκατ. τόνους, ενώ και ο Απρίλιος αναμένεται επίσης με αυξημένη ζήτηση.


Μιας και η πορεία της Λάρκο είναι άρρηκτα δεμένη με την τιμή του Νικελίου, οι προβλέψεις αυτές, αν επιβεβαιωθούν, ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της εταιρίας και κατά συνέπεια και το μέλλον των εργαζομένων.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Lee μας βοήθησε πρόσφατα με ένα δάνειο που χρησιμοποιήσαμε για να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας. Η διαδικασία ήταν καταπληκτική! Ήταν συχνά σε επαφή μαζί μας για να κάνει check in και να μας ενημερώνει για το τι συνέβαινε κατά την αποπληρωμή του δανείου μας. Ήταν φιλικός και προσιτός και πάντα ικανός να ξεκαθαρίσει τις ερωτήσεις που είχαμε. Είχαμε μια υπέροχη εμπειρία με τον Ben !!
Επικοινωνήστε με έναν υπάλληλο δανείου Ben Lee
247officedept@gmail.comWhats-App: + 1-989-394-3740

Άγιος Νικόλαος ο Νέος ο εν Βουνένοις

Εννιά Μαϊου σήμερα, μεγάλη γιορτή για το χωρίο μας. Γιορτάζει το νησάκι μας, ο Άη-Νικόλας. Εδώ και πολλά χρόνια η εικόνα του Αγίου μεταφέρ...