Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκέμβριος, 2011

Εξιχνιάστηκαν ένοπλες ληστείες, απάτες, αρπαγή, απόπειρα απαγωγής, απόπειρα εκβίασης

Εικόνα
13 είναι συνολικά οι συλληφθέντες των δύο εγκληματικών οργανώσεων που εξαρθρώθηκαν από μετά από την πολύμηνη επιχείρηση των αστυνομικών διευθύνσεων της Στερεάς με την ΓΑΔΑ.
Εξιχνιάστηκαν ένοπλες ληστείες, απάτες, αρπαγή, απόπειρα απαγωγής, απόπειρα εκβίασης ενώ κατασχέθηκαν όπλα και αρχαία αντικείμενα. Οι δράστες είναι ημεδαποί εκ των οποίων μία γυναίκα. Αναζητούνται επίσης δύο αλλοδαποί και ένα ακόμη ημεδαπός ενώ ο εμπλεκόμενος αστυνομικός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα. Το κουβάρι της δράσης των οργανώσεων ξετυλίχθηκε από τα ευρήματα της ληστείας στον ταμία του ΙΚΑ Λιβαδειάς στις 4 Μαίου του 2011.

πηγή: http://www.lamiastar.gr/index.php/topikes-eidiseis/nomoi/voiwtia/3820-2011-12-14-13-12-59.htmlΜε περιπολικό μαϊμού σχεδίαζαν απαγωγή στη Φθιώτιδα

Εικόνα
Είχαν βάλει στο μάτι επιχειρηματία από το Μαρτίνο
- 12 οι συλλήψεις μέχρι τώρα, αναζητούνται 4 ακόμη...

- Είχε περάσει και από την ΕΥΠ ο αρχιφύλακας που συμμετείχε στην εγκληματική οργάνωση.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των δυο εγκληματικών οργανώσεων που εξαρθρώθηκαν από τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ημέρα" τα μέλη της συμμορίας σχεδίαζαν απαγωγή επιχειρηματία από το Μαρτίνο και μάλιστα κυκλοφορούσαν στην περιοχή με μαϊμού περιπολικό για να προετοιμάσουν το έδαφος. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα απήγαγαν τον πατέρα ή το γιο, για να ζητήσουν λύτρα.
Ένα από τα μέλη της σπείρας κατάγεται από τη Λοκρίδα και συγκεκριμένα από τη Λάρυμνα. Ο ανυποψίαστος επιχειρηματίας όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για τα σχέδια των κακοποιών έπαθε σοκ.

Μεταξύ των 12 συλληφθέντων είναι και ο αρχιφύλακας που υπηρετούσε στο Α.Τ. Χαλκίδας, ο οποίος χθες τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του…