Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάϊος, 2010

Δ.Π.Π. Τέλος

Και η μέρα που όλοι φοβόντουσαν ή απλά περίμεναν, ήρθε. Η ΛΑΡΚΟ «έβγαλε έξω» όλα τα Δελτία Παροχής Υπηρεσιών (ΔΠΠ) αφήνοντας έρμαια περίπου 70 άτομα που είχε ομήρους επί χρόνια με συμβάσεις ενός ή δύο μηνών.
Από χθες ξεκίνησε να ξανακαλεί κόσμο με το καθεστώς της απευθείας πρόσληψης από την εταιρία, αλλά με σύμβαση δύο μηνών. Κάτι που εύλογα δημιουργεί μεγάλες ανασφάλειες και αντίστοιχα ελπίδες για μονιμοποίηση.
Πέραν τούτου όμως, ενημερώθηκα ότι δεν κλήθηκαν όλοι, και ότι πολλά άτομα, κυρίως από τα γραφεία, έμειναν έξω. Και φαντάζομαι ότι όπως κάθε φορά όόόόόόλα τα κομματόσκυλα ανεξαρτήτου αποχρώσεως θα πουλάνε εκδούλευση εμπορευόμενοι ελπίδες ζωής και επιβίωσης.
Θα πω κάτι που το έχω πεί πολλές φορές, και θα το λέω συνέχεια. Πρώτα στη δουλειά οι Λαρυμναίοι και μετά όλοι οι υπόλοιποι.
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους από το Μαρτίνο, την Μαλεσίνα κτλ κτλ. Απλά ο Λαρυμναίος είναι αυτός που ζει στο πετσί του τόσα χρόνια την οικολογική καταστροφή της Λαρκο, ο Λαρυμνα…